30 april 2018

Cursussen

Basis

Voor als je serieus werk wilt maken van je hobby. Voor de beginner is er de Basis fotocursus waarin je je camera goed leert kennen. Diafragma, sluitertijd, witbalans, brandpuntsafstand, en zelfs flitsen. Alles komt aan bod. En je leert goed kijken naar licht en compositie. Het maakt niet uit of je een eenvoudige of een ingewikkelde camera hebt. Al bijna vanaf het begin maak je mooiere en betere foto’s.
Gevorderden

Verdieping en inspiratie voor de serieuze fotograaf. Haal het uiterste uit jezelf en uit je camera. Juist, onderbelicht of overbelicht, scherp of bewogen. Alles kan, alles mag, zolang maar het ten dienste staat van de inhoud van je foto. In de Fotocursus Gevorderden daagt Ton van Vliet je met inspirerende en gevarieerde opdrachten uit om buiten de gebaande paden te treden. Je maakt net dat stapje extra waardoor je foto meer wordt dan alleen een mooi plaatje.
Photoshop

Voor het perfecte resultaat. Goed photoshoppen is niet eenvoudig. Maar heb je het eenmaal door dan is Photoshop een oneindig mooi programma, waar alle andere programma’s niet aan kunnen tippen. In deze cursus leer je er snel én heel nauwkeurig mee werken.
Privé Cursus

Een flexibele training op maat. In een privé cursus wordt de inhoud op jóuw wensen afgestemd. Je geeft dus zelf aan wat je wilt leren. Het kan zijn dat je alleen je camera wilt leren kennen. Maar een serie lessen over portret, landschap, compositie of productfotografie, is ook mogelijk. Het tijdstip en het aantal lessen bepalen we in overleg.
Workshop en Korte Cursus

Workshops of korte fotocursussen. Een workshop portretten maken als teambuilding. Een cursus Slideshows maken voor een fotoclub. Er is veel mogelijk!